🚚 Gratis verzending vanaf € 50,00 in Nederland en België

 • Ben jij onze volgende reseller?

  Ben jij onze volgende reseller?

  Heb jij een eigen winkel of netwerk waarin je onze producten kunt en zou willen verkopen? Wij bespreken graag de mogelijkheden met je.

 • Duurzaam<br> relatiegeschenk nodig?

  Duurzaam
  relatiegeschenk nodig?

  Met onze producten zorg je voor een duurzame en langdurige relatie met je medewerkers en zakelijke relaties.

 • Kerstpakketten en kerstcadeaus

  Kerstpakketten en kerstcadeaus

  Zoek jij een duurzaam en origineel kerstpakket voor je zakelijke relaties of medewerkers? Check!

Laat ze meegroeien met je succes

We houden van wat we doen en we doen dit graag voor jou en jouw bedrijf. Onze planten groeien op met liefde van onze mensen en daardoor hebben ze een lang en gezond leven. De mensen die jouw bedrijf laten groeien, verdienen het ook om hiervoor beloond te worden. Met een planten terrarium geef je een bijzonder, groen en duurzaam geschenk waar ze nog jaren plezier van zullen hebben.

In ons plantenatelier maken wij dagelijks terrariums voor grote en kleine organisaties. Deze versturen wij als DIY-terrarium of kant-en-klaar gemaakt door onze mensen in Nederland en verzonden door Europa.

Stuur ons een berichtje!

Neem contact met ons op

 • Je logo als brandmerk op de kurk

  Je logo als brandmerk op de kurk

  Je bedrijfslogo op de bovenkant van elk terrarium! Duurzamer wordt het niet!

 • Wij pakken als stevig en duurzaam voor je in

  Wij pakken als stevig en duurzaam voor je in

  Net als jij, jouw klanten of jemedewerkers vinden wij duurzaamheid belangrijk. Daarom verpakken we alles op een duurzame manier.

 • Iedereen verdient een <br>speciaal cadeau

  Iedereen verdient een
  speciaal cadeau

  Geen zorgen over de verzending of verpakking. Wij regelen dat voor je.

Duurzame relatiegeschenken

Bent jij op zoek naar een bijzonder relatiegeschenk welke je zal aanspreken en dat je klanten, relaties of medewerkers niet zomaar zullen vergeten? Met een (DIY) plantenterrarium geef je een blijvend en duurzaam cadeau waar de de ontvanger en dus jij ook nog jarenlang plezier van zal hebben.

Duurzaamheid is de afgelopen jaren enorm belangrijk geworden, niet alleen voor de consument, maar ook voor het bedrijfsleven. Hierdoor is het voor iedere organisatie belangrijker geworden om zich als duurzaam bedrijf te profileren en dit uit te dragen naar de buitenwereld. De termen eco (ecologisch), biologisch, groen en duurzaam worden steeds vaker gebruikt en we zien dat zowel bedrijven als consumenten dit natuurlijk steeds belangrijker vinden. Wij natuurlijk ook! Lees hier meer over ons.

Voor de zakelijke markt hebben wij verschillende duurzame relatiegeschenken om zo voor iedere organisatie een passend en duurzaam plantenarrangement, relatiegeschenk, kerstpakket of cadeaubon te kunnen leveren. De toekomst is groen en duurzaam. Niet alleen bij ons maar ook die van jou. Samen maken we de wereld groener, dat kunnen we nanemlijk niet alleen.

Kerstpakket of Nieuwjaarsgeschenk?

December, het moment om medewerkers en relaties te bedanken voor de succesvolle samenwerking, een bedankje voor hun inzet of een moment om jezelf bij je relaties weer onder de aandacht te brengen.

Met een duurzaam kerstcadeau of nieuwjaarsgeschenk geef je een cadeau waar de ontvanger nog lang plezier van heeft.

Een DIY-terrarium of een planten terrarium gemaakt in plantenatelier? Met of zonder bedrijfslogo op de kurk? Een verpakking en kerstkaart in eigen huisstijl? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor jullie kerstpakket te bespreken.

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.