Toegevoegd aan winkelwagen!

Voor 12:00 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden

View my cart (0)
 • Verkooppunten

  Verkooppunten

  Unieke handgemaakte planten terrariums en mini-ecosystemen. Bekijk ons winkeloverzicht of maak een afspraak in onze werkplaats.

 • Dropshipping

  Dropshipping

  Wil jij onze prodycten dropshoppen in je eigen webshop? Start met dropshippen via onze API, app of eigen dropship platform! Meer informatie

Verkooppunten

In ons plantenatelier in Brabant creëren wij dagelijks unieke mini-ecosystemen. Wij doen dit elke dag weer met liefde, zorg en heel veel geduld. Op deze manier weet jij altijd dat je een uniek ecosysteem met planten in fles in huis hebt gehaald of aan iemand cadeau geeft.

Met dezelfde voorzichtigheid dat wij een mini-ecosysteem met planten maken zijn wij ook heel voorzichtig door het land heen het Flessentuin netwerk aan het uitbreiden. Het mini-ecosystemen assortiment kan per locatie verschillend en anders zijn. Je bent natuurlijk altijd welkom in onze online shop, bij een van onze fysieke verkooppunten of op afspraak in ons atelier in Mierlo. Neem altijd even contact met ons op via info@flessentuin.nl of het contactformulier.  

Verkooppunten

Op dit moment hebben wij geen fysieke verkooppunten. Wel ben je altijd op afspraak welkom in onze werkplaats in Mierlo. 

Flessentuin in uw winkel of andere onderneming? 

Bent je als retailer, webshop manager, horecazaak of welke andere vorm van ondernemer dan ook geïnteresseerd om onze planten terrariums? Neem voor de mogelijkheden contact met ons op via info@flessentuin.nl.

 • Kant-en-klaar ophalen in werkplaats te Mierlo
 • Gemaakt in Nederland en verzonden door heel Europa
Stuur ons een berichtje!

Neem contact met ons op

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.