Contact

Contact


Veelgestelde vragen

Wat zijn de bezorgkosten?

Momenteel zijn wij nog in de opstartfase. Dit houdt in dat wij momenteel alleen gratis bezorgen in de omgeving van Eindhoven, Helmond, Uden, Veghel. Uiteraard is bezorging buiten dit gebied ook mogelijk. Neem voordat je de bestelling plaats contact met ons op via info@flessentuin.nl of plaats een opmerking bij je bestelling.

Op welke momenten bezorgen jullie?

Wij bezorgen alleen op zaterdag, zondag en in sommige gevallen in de avonduren. Omdat wij de Flessentuin met veel liefde samenstellen bezorgen wij de Flessentuin dan ook persoonlijk. Na ontvangst van je bestelling nemen wij binnen 24 uur contact met je op om de mogelijkheden te bespreken en een aflevering met je in te plannen. Omdat we in principe alleen werken op bestelling kan het soms zijn dat bepaalde producten in voorradig zijn waardoor we de Flessentuin niet geheel naar wens kunnen creëren, kan het voorkomen dat je bestelling iets langer zal duren. Mochten wij de bovengenoemde levertijd niet halen, dan brengen wij je hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Welke verzorging hebben de ecosystemen nodig?

In principe geen. De ecosystemen hebben we zo opgebouwd en gemaakt dat ze volledig zelfvoorzienend kunnen voortbestaan. Mocht er toch erg veel condens op de binnenkant zichtbaar zijn dan kan je de dop er voor 12 uur afhalen. De fles zal dan wat meer lucht krijgen en overtollig water kan zich met de lucht in de kamer mengen. Te weinig water? Haal de dop er even af en vul de fles met wat water.

Bericht ons

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplicht