B2B & Wholesale

Zakelijk een Flessentuin bestellen

Uw kantoor, receptie of andere ruimte binnen uw bedrijf voorzien van een mini ecosysteem plant? Uw thuiswerkende medewerkers verrassen met een volledig zelfvoorzienend planten terrarium? Of toch een online workshop mini ecosysteem plant maken? Neem voor al je wensen, verzoeken of ideeën contact met ons op via info@flessentuin.nl 

Wholesale en retail mogelijkheden

Voor retail en groothandel maken wij in ons Brabantse planten atelier dagelijks verschillende kant-en-klare mini-ecosystemen met planten in fles. Meer informatie over de groothandel en retail mogelijkheden? Mail naar info@flessentuin.nl of gebruik het contactformulier.

Meer groen in uw organisatie?

Of het nu gaat om een enkel terrarium met planten in glazen fles voor bij de receptie, nabij de lift, kantine of wachtruimte, meerdere compleet gemaakte planten terrariums of Do-It-Yourself pakketten voor uw zakelijke relaties in de vorm van en kerstpakket of al uw medewerkers hun groene vingers laten tonen middels een workshop op locatie of online? 

Je begrijpt het al, de mogelijkheden zijn eindeloos en daarom onderstaand een aantal reeds uitgevoerde ideeën:

 • Groener maken van ontvangst- en receptiebalie en andere kantoor en hotels ruimtes.
 • Thuiswerkers in Corona periode verrassen met DIY planten terrarium.
 • Een kant-en-klaar door ons gemaakt mini ecosysteem afgeleverd bij uw medewerkers thuis door een of meerdere leden van de directie. 
 • Kantoorruimte groener maken middels planten terrarium en meerdere kantoor/kamerplanten. 
 • Mini ecosysteem of DIY pakket in kerstpakket voor relaties en medewerkers. 
 • Kerstpakket met door ons gemaakt planten terrarium, droogbloemen boeket, vaas, geurkaars en cadeaubon.
 • Horecazaak (bar, restaurant en club) groener maken middels planten wall, 'urban jungle spots' en met lamp uitgelichte mini ecosystemen. 

Planten terrarium in kerstpakket 

Een planten terrarium in het kerstpakket van uw organisatie? Heel tof idee! Wij hebben dan ook verschillende mogelijkheden; 

 • Kant-en-klare planten terrarium
 • Do-It-Yourself planten terrarium pakket in doos inclusief alle benodigdheden en stappenplan. 
 • Workshop op locatie of online waarbij medewerkers onderbegeleiding een ecosytseem kunnen samenstellen en mee kunnen nemen. 
 • Logo van uw bedrijf als brandmerk op de kurk van de fles gebrand. 
 • Op maat gemaakte duurzame en groene kerstpakketten voor relaties en medewerkers.

Meer informatie over onze groene en duurzame kerstpakketten.

Indien gewenst kunnen we in de lagen van de aarde de bedrijfskleuren van uw organisatie laten terugkomen, de kurk voorzien van een gebrandmerkt logo van uw bedrijf of winterse elementen als kunstsneeuw of mini-kerstballetjes toevoegen.  Wij stellen graag vrijblijvend een droogboeket voor uw samen. Neem contact met ons op via info@flessentuin.nl 

Flessentuin cadeaukaart in kerstpakket

Wilt u de keuze bij uw medewerkers of relaties laten? Uiteraard is het ook mogelijk om een Flessentuin of UrbanJngl cadeaukaart met uw logo en huisstijl in het kerstpakket te doen. De waarde en de door u gebruikte code zijn door uzelf te bepalen.

Met deze zakelijke cadeaukaart heeft u een uniek kerstgeschenk en kan uw medewerker of relatie zelf een keuze maken voor in huis.

Meer informatie over de mogelijkheden of direct bestellen? Mail ons: info@flessentuin.nl 

Ecosysteem planten huren?

Afhankelijk van uw wensen is het ook mogelijk om een of meerdere mini ecosystemen in een huur/lease constructie bij ons af te nemen. Hiermee betaald u een vast maandelijks bedrag voor uw groen op kantoor of thuis. 

Meer informatie over de mogelijkheden of direct bestellen? Mail ons: info@flessentuin.nl

Bekijk alle ecosystemen