Toegevoegd aan winkelwagen!

Voor 12:00 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden

View my cart (0)

Gratis verzending vanaf € 50,00 in Nederland en België

 • Duurzame relatiegeschenken

  Duurzame relatiegeschenken

  Met onze producten zorg je voor een duurzame en langdurige relatie met je medewerkers en zakelijke relaties.

 • Duurzaam kerstpakket

  Duurzaam kerstpakket

  Zoek jij een duurzaam en origineel kerstpakket voor je zakelijke relaties of medewerkers?

 • Ben jij onze volgende reseller?

  Ben jij onze volgende reseller?

  Heb jij een eigen winkel of netwerk waarin je onze producten kunt en zou willen verkopen? Wij bespreken graag de mogelijkheden met je.

Laat ze meegroeien met je succes

We houden van wat we doen en we doen dit graag voor jou en jouw organisatie. Onze planten groeien op met liefde van onze mensen en daardoor hebben ze een lang en gezond bestaan. De mensen die jouw bedrijf laten groeien, verdienen het ook om hiervoor beloond te worden. Met een planten terrarium geef je een bijzonder, groen en duurzaam geschenk waar ze nog jaren plezier van zullen hebben.

In ons plantenatelier maken wij dagelijks terrariums voor grote en kleine organisaties. Deze versturen wij als DIY-terrarium of kant-en-klaar door heel Europa voor meerdere partners. Vanaf € 18,95 per stuk kant-en-klaar geleverd.

Vergroot je naamsbekendheid met een logo op de kurk of fles

Het hele jaar zichtbaar en top-of-mind blijven bij je klanten en andere zakelijke relaties? Kies dan voor een terrarium met jullie logo als brandmerk op de bovenkant van de kurk of voor een subtiel stickertje op de fles. Neem contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken.

Stuur ons een berichtje!

Wij helpen je graag!

 • Relatiegeschenk met logo
 • Duurzame relatiegeschenken
 • Op maat gepersonaliseerd
 • Kant-en-klaar en met persoonlijke boodschap
 • Je logo als brandmerk op de kurk

  Je logo als brandmerk op de kurk

  Je bedrijfslogo op de bovenkant van elk terrarium! Duurzamer wordt het niet!

 • Wij pakken als stevig en duurzaam voor je in

  Wij pakken als stevig en duurzaam voor je in

  Net als jij, jouw klanten of jemedewerkers vinden wij duurzaamheid belangrijk. Daarom verpakken we alles op een duurzame manier.

 • Iedereen verdient een <br>speciaal cadeau

  Iedereen verdient een
  speciaal cadeau

  Geen zorgen over de verzending of verpakking. Wij regelen dat voor je.

Duurzame relatiegeschenken

Bent jij op zoek naar een bijzonder relatiegeschenk welke je zal aanspreken en dat je klanten, relaties of medewerkers niet zomaar zullen vergeten? Met een (DIY) plantenterrarium geef je een blijvend en duurzaam cadeau waar de de ontvanger en dus jij ook nog jarenlang plezier van zal hebben.

Duurzaamheid is de afgelopen jaren enorm belangrijk geworden, niet alleen voor de consument, maar ook voor het bedrijfsleven. Hierdoor is het voor iedere organisatie belangrijker geworden om zich als duurzaam bedrijf te profileren en dit uit te dragen naar de buitenwereld. De termen eco (ecologisch), biologisch, groen en duurzaam worden steeds vaker gebruikt en we zien dat zowel bedrijven als consumenten dit natuurlijk steeds belangrijker vinden. Wij natuurlijk ook! Lees hier meer over ons.

Voor de zakelijke markt hebben wij verschillende duurzame relatiegeschenken om zo voor iedere organisatie een passend en duurzaam plantenarrangement, relatiegeschenk, kerstpakket of cadeaubon te kunnen leveren. De toekomst is groen en duurzaam. Niet alleen bij ons maar ook die van jou. Samen maken we de wereld groener, dat kunnen we namelijk niet alleen.

Kerstpakket of Nieuwjaarsgeschenk?

December, het moment om medewerkers en relaties te bedanken voor de succesvolle samenwerking, een bedankje voor hun inzet of een moment om jezelf bij je relaties weer onder de aandacht te brengen.

Met een duurzaam kerstcadeau of nieuwjaarsgeschenk geef je een cadeau waar de ontvanger nog lang plezier van heeft.

Een DIY-terrarium of een planten terrarium gemaakt in plantenatelier? Met of zonder bedrijfslogo op de kurk? Een verpakking en kerstkaart in eigen huisstijl? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor jullie kerstpakket te bespreken.

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.