Toegevoegd aan winkelwagen!

Voor 12:00 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden

View my cart (0)

Planten terrarium in jouw kerstpakket?

Wij houden van planten en planten houden van ons. Wij geloven dat doordat wij ze net wat meer liefde en aandacht geven ze beter zullen groeien. Groei is niet alleen belangrijk voor onze planten maar ook voor de gezondheid en het werkplezier van onze medewerkers en natuurlijk de gehele organisatie. De mensen die jouw organisatie laten groeien, verdienen het om hiervoor beloond te worden. Met een planten terrarium geef je een duurzaam en langdurig kerstcadeau waar ze nog jaren plezier van hebben.

In ons plantenatelier maken wij dagelijks terrariums voor grote en kleine bedrijven, verpakt als kerstcadeau of als relatiegeschenk voor bestaande en nieuwe klanten en relaties. We versturen ze direct naar de klant als DIY-pakket of kant-en-klaar gemaakt door onze mensen en geleverd door onze koeier op iedere gewenste locatie.

Kerstpakket spoedje? Geen zorgen. Neem altijd contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kerstpakket bestellen of vragen neem contact met ons op via info@flessentuin.nl of het contactformulier op deze pagina.

 • Do-It-Yourself planten terrarium rechstreeks verzonden naar jouw zakelijke relatie of mederwerker thuis
 • Kant-en-klaar en duurzaam verpakt voor al je medewerkers
 • Duurzaam kerstpakket voor al je zakelijke relaties
 • Je bedrijfslogo als brandmerk op de kurk
 • Verpakking, handleiding en verzorgingstips in eigen huisstijl
Stuur ons een berichtje!

Neem contact met ons op

Wie ga jij bedanken met een boompje dit jaar?

Kerstmis komt eraan! Geef dit jaar een cadeau dat groeit en blijvende herinneringen creëert: een prachtig boompje. Van authentieke Bonsai boompjes, Feestelijk olijfboompje, Dennenboompje met ballen en lampjes tot volledig kerstpakket met boom en traditioneel (duurzaam) kerstpakket.

 • Een uniek geschenk!
 • Duurzaam verpakt en verzonden door heel Europa
 • Personaliseer je geschenk al vanaf 5 stuks!
 • We verpakken je kerstpakket natuurlijk stevig en op een z'n duurzame manier.

  We verpakken je kerstpakket natuurlijk stevig en op een z'n duurzame manier.

  Ook in drukkere tijdens zoals de feestdagen vinden wij het belangrijk om onze producten duurzaam te verpakken. Onze kerstpakketten verpakken wij daarom ook op een z'n duurzame manier.

 • Jullie bedrijfslogo als<br>brandmerk op de kurk

  Jullie bedrijfslogo als
  brandmerk op de kurk

  Met jullie eigen brandmerk branden wij jullie bedrijfslogo op de kurk van ieder terrarium. Daarmee weet je zeker dat je bedrijf gezien blijft worden, ook na de feestdagen! Lekker duurzaam toch?

 • Iedereen verdient met kerst een speciaal kerstcadeau!

  Iedereen verdient met kerst een speciaal kerstcadeau!

  Daarom versturen wij onze kerstpakketten niet alleen in Nederland en België maar ook door heel Europa. We doen dit in een speciaal daarvoor ontwikkelde verzenddoos.

Kerstpakketten en nieuwjaarsgeschenken

Geef in 2023 een groen en duurzaam kerstpakket of nieuwjaarsgeschenk cadeau! Wij verzorgen ook volledig samengestelde kerstpakketten die voldoen aan al jullie wensen. Denk daarbij aan een met kerstpapier ingepakte mooie doos met als middelpunt een van onze terrariums. Optioneel aangevuld met groene, ecologische, fairtrade en biologische producten zoals nootjes, wijnen, chocolade, kweek pakketten, koffie, thee, etc. Voor de traditionele kerstpakketten werken wij samen met kerstpakkethero.nl

Waarom een terrarium of andere plant in je kerstpakket?

Planten verminderen het ziekteverzuim en medewerkers ervaren minder stress in een groene omgeving, thuis en op kantoor. Maar wat als je medewerker, relatie, collega of jijzelf niet beschikt over de groenste vingers van het bedrijf? Geen zorgen. Met een groen en duurzaam kerstcadeau maak je iedereen blij, ook die collega of vriend zonder groene vingers. Voor kant-en-klaar gemaakte terrariums heb je sowieso geen groene vingers meer nodig, die zijn namelijk al gemaakt door ons en een DIY-terrarium pakket zet iedereen met het meegeleverde vijf-stappenplan in een handomdraai zelf in elkaar.

Wat zit er in een duurzaam kerstpakket?

De mogelijkheden zijn eindeloos. Maar in de meeste gevallen staat het planten terrarium centraal in het pakket en wordt het pakket aangevuld met andere mooie producten zoals;

 • Planten stekjes box
 • Let it grow! Grow Your Own Kit - Laat thuis je boom of plant ontkiemen, groeien en plant hem over in een pot of in de tuin.
 • Plastic-vrije verzorgingsproducten
 • Biologische en duurzame thee soorten
 • Fairtrade chocolade en andere lekkernijen 
 • Kamerplant verrassing 
 • Mini-ecosysteem met planten in fles
 • Cadeaukaart
 • En natuurlijk jouw favoriete items

Wij denken graag 'out-of-the-kerst-box' met je mee. Wat is dit jaar trendy, wat vinden je medewerkers of relaties leuk, waar houden ze van en en waarom zou jij het als in jullie kerstpakket willen?

Deze en andere vragen bespreken we graag met je zodat je in 2022 je medewerkers of zakenrelaties een kerstcadeau kunt geven waar ze nog lang aan terug zullen denken en plezier van hebben.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via info@flessentuin.nl of het formulier op deze pagina.

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.