Toegevoegd aan winkelwagen!

Voor 12:00 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden

View my cart (0)

Planten op kantoor? Denk eens aan een mini-ecosysteem!

Je collega’s maken lange dagen en zitten urenlang achter hun bureau op kantoor. Hoe fijn is het dan om in een prettige, sfeervolle en huiselijke omgeving je werkdagen door te brengen? Met een paar prachtige planten maak je het in een handomdraai gezellig op kantoor. Zo fleur je niet alleen de ruimte, maar ook het humeur van je collega’s op. Dat gun je jouw team toch ook? 

Bespaar jezelf gedoe en kosten

Kantoorplanten zijn er in alle soorten en maten. Van grote groene eyecatchers en kleine plantjes tot kunstplanten en droogbloemen. De meeste kantoorplanten hebben weinig onderhoud nodig, maar mogen niet worden verwaarloosd. De meeste kantoorplantenleveranciers werken dan ook met jaarlijkse onderhoudscontracten waarbij ze een paar keer per jaar langskomen om jouw planten te onderhouden.

Groen op kantoor zonder onderhoud

Met een mini-ecosysteem voor op kantoor hoef je zelf niet met de gieter in de weer en zijn ook jaarlijkse onderhoudscontracten verleden tijd. Onze mini-ecosystemen hebben namelijk geen onderhoud nodig en zorgen helemaal voor zichzelf! Kies je favoriet voor op kantoor uit onze ecosysteem met planten collectie of maak er met onze Do-It-Yourself terrarium pakketten een teambuilding activiteit van. 

Een mini-ecosysteem past altijd

Met onze onderhoudsloze ecosystemen haal je een opvallende en duurzame groene eyecatcher naar elk kantoor. Onze glazen flessen en potten met groene planten passen werkelijk in ieder zakelijk interieur. Van een ultramodern kantoorpand op Zuid tot een authentiek zaakje in Maastricht: onze mini-ecosystemen voelen er zich gegarandeerd thuis. Maar niet alleen op kantoor bloeien onze planten in een glazen pot helemaal op. Het is ook de perfect onderhoudsarme oplossing voor je restaurant, bar, receptie of lobby.

Planten op kantoor doen goed

Groen is goed. Dat hoeven we jou vast niet te vertellen. Maar wist je ook dat een groene werkomgeving goed is voor de gezondheid van jou en je collega’s? Een Flessentuin op kantoor is naast een fraaie, ook een slimme investering. Verschillende onderzoeken tonen aan dat planten op kantoor bijdragen aan de productiviteit en creativiteit van je team, klanten en jezelf. Planten op kantoor betalen zich na verloop van tijd dus ook nog eens terug. Win-win-win-situatie toch?

Het groenste voorstel op maat ontvangen?  

Denk je eraan om jouw kantoor, bedrijfspand, hotel, restaurant of bar op te fleuren met een mooi mini-ecosysteem, kantoorplanten of een avocadoplant op fles voor je avocadoverslaafde collega’s? Vraag dan gerust eens naar onze zakelijke oplossingen. We maken graag een voorstel voor een groene, duurzame oplossing voor jouw zaak. Neem direct contact met ons op om vrijblijvend kennis te maken.

Eerst je baas overtuigen? 

Ook daarbij helpen we je graag! Met deze feitjes over planten op kantoor krijg jij gegarandeerd groen licht van je manager.

  • Planten op kantoor verhogen de productiviteit met 15-19% ten opzichte van plantloze werkplekken (bron: Rijksuniversiteit Groningen).
  • Er zijn sterke aanwijzingen dat planten de concentratie en creativiteit van je collega’s verhogen (bron: Journal of Environmental Psycholog). 
  • Medewerkers ervaren de temperatuur in een kantoorruimte met planten minder snel als te warm of te koud (bron: Rijksmuseum Groningen). Geen gezeur meer over de temperatuur op kantoor! 
  • Mensen die werken in een ruimte met planten melden zich minder vaak ziek (bron: Rijksuniversiteit Groningen). Gemiddeld komt dit neer om 1,6 ziektedag minder per jaar.
  • De gemoedstoestand van collega’s is positiever met beplanting op kantoor (bron: Rijksuniversiteit Groningen). Stop met piekeren, start met planten!
  • Mensen voelen zich meer op hun gemak en minder gestresst in een groene werkomgeving (bron: Smith & Pitt).

Flessentuin: duurzaam groen geworteld in Holland

Flessentuin is een uit de kluit gewassen hobby, maar onze roots liggen wel in het groen. Aangeboren groene vingers zou je kunnen zeggen, gecombineerd met jarenlange ervaring in het tuincentrum. Deze passie voor planten én ondernemen zorgt ervoor dat jij op de mooiste manier kunt genieten van het beste groen in huis.

Bekijk alle planten terrariums

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.