Toegevoegd aan winkelwagen!

Voor 12:00 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden

View my cart (0)

Een duurzaam alternatief voor een bos verse bloemen nodig?

 • 2 min lezen
Een duurzaam alternatief voor een bos verse bloemen nodig?

Een planten terrarium is een uniek en duurzaam relatiegeschenk dat vele voordelen biedt in vergelijking met een bos verse snijbloemen. Hieronder een aantal reden waarom wij vinden dat een planten terrarium een beter en duurzamer cadeau is.

 1. Langer houdbaar dan een bos bloemen.
 2. Een DIY planten terrarium pakket is een leuke activiteit om te doen (al onze terrariums kunnen ook als kant-en-klaar terrarium geleverd worden!)
 3. Het is een origineel en persoonlijk cadeau.
 4. Een geweldig cadeau voor mensen zonder tuin, buitenruimte of groene vingers. 
 5. Een duurzamere keuze waar de ontvanger nog jaren plezier van zal hebben.

Een planten terrarium is dus een uniek en duurzaam alternatief voor een bos verse snijbloemen, dat zowel op het moment dat het wordt gegeven als in de toekomst gewaardeerd nog heel erg lang gewaardeerd zal worden en waar men plezier van zal hebben. 

Langer houdbaar dan een bos bloemen 

Een planten terrarium is veel langer houdbaar dan een bos bloemen. Verse bloemen blijven vaak slechts enkele dagen tot een week mooi en van een planten terrarium kan nog jarenlang worden genoten. Dit betekent dat de ontvanger er op het moment van geven en daarna nog jarenlang plezier van zal hebben. 

Duurzaam alternatief voor verse bloemen

Een planten terrarium is een duurzamer cadeau dan een bos bloemen. Veel bloemen die worden verkocht, worden geteeld in kassen of in het buitenland. Dit leidt tot een hogere CO2-uitstoot en een grotere ecologische voetafdruk. Een planten terrarium daarentegen, bevat vaak kleinere, lokale planten die minder energie en middelen vereisen om te groeien. 

Geweldige (groen en therapeutische) activiteit om te doen

Onze planten terrarium kunnen als kant-en-klaar en als Do-It-Yourself (DIY) pakket worden geleverd. Door het al een DIY pakket te geven mag de ontvanger zelf aan de slag om zijn of haar terrarium zelf in elkaar te zetten. Een groene, leuke en zelf therapeutische activiteit om samen of alleen te doen. Het werken met potgrond en planten kan stress verminderen. Een terrarium als relatiegeschenk geef je niet alleen een mooie decoratie, maar ook een welkom geschenk voor de geestelijke gezondheid.

Een origineel en persoonlijk cadeau

Veel mensen geven bloemen als cadeau, maar een planten terrarium is veel minder vaak gezien en kan worden aangepast aan de smaak en voorkeur van de ontvanger. U kunt bijvoorbeeld kiezen tussen verschillende soorten planten, stenen en accessoires om het terrarium aan te passen aan de stijl van de ontvanger. Of voeg jullie logo brandmerk toe op de kurk van de fles. 

Lees alles over onze relatiegeschenk

Tags


Meer nieuws en blogs

  Login

  Wachtwoord vergeten?

  Heb je nog geen account?
  Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.