Toegevoegd aan winkelwagen!

Voor 12:00 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden

View my cart (0)

 

Een Flessentuin is een uniek volledig zelfvoorzienende ecosystemen. Een Flessentuin wordt ook wel terraria of mini-ecosysteem genoemd en is eigenlijk een kleine biotoop die geheel zelfstandig in leven kan blijven. Water geven is niet meer nodig en groene vingers ook niet. 

 

Bij het maken van elke Flessentuin voegen wij alle ingrediënten toe die nodig zijn om het leven in de afgesloten fles voort te kunnen zetten. Na creatie laten wij de planten enkele dagen aan elkaar wennen om het vervolgens volledig met kurk af te sluiten. Onze flessentuinen verkopen wij zowel als open en gesloten flessen.

Open Flessentuin:

Een open Flessentuin is vaak een unieke glazen fles of vaas met een of meerdere stekjes en water. De groene bladeren van de stek, de wortels en de fles vormen samen een prachtig uniek interieur object. 

Gesloten Flessentuin (ecosysteem)

Een gesloten Flessentuin is een zelfvoorzienend ecosysteem met planten in een afgesloten fles. Deze kleine biotoop is een groene en duurzame blikvanger waar men geen omkijken naar heeft! De planten die gebruikt gaan worden houden van een vochtig en tropisch klimaat en gedijen goed in een (gesloten)fles.

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.