VACATURE: Magazijnmedewerker met (licht)groene vingers - Eindhoven

Een flexibele en creatieve bijbaan als magazijnmedewerker in Eindhoven die jou heel veel te bieden heeft. 

Wie ben jij?

Je hebt (licht)groene vingers, je hebt een jonge en creatieve geest, houd van bloemen en nog meer van planten.

Verder is het belangrijk dat jij als magazijnmedewerker: 

🪴 Je bent minimaal 8 uur per week beschikbaar van maandag t/m donderdag. 
🪴 #fit bent. Je staat de hele dienst met je voeten op de grond en vaak met je handen in de aarde. 
🪴 Je bent flexibel beschikbaar en vind het niet erg om last-minute een dienst aan te nemen. 
🪴 Pre: Je bent in het bezit van rijbewijs B. 

Wat ga je doen

Als magazijnmedewerker ga jij zien wat er vooraf gaat aan de nieuwste groene interieur-trends van nu en volgende jaar. Vanuit ons plantenatelier in Eindhoven centrum zorg ervoor dat alle bestellingen op tijd zijn ingepakt en verwerkt zijn voor verzending. Je (licht)groene vingers kan je in praktijk brengen en verder ontwikkelen tijdens de creatie van onze planten terrariums voor onder andere onze retail-locaties in Nederland en België. Daarnaast zal je regelmatig zelfstandig met onze bedrijfswagen op pad gaan om bestellingen af te leveren en op te halen bij onze leveranciers.

Beschikbaarheid

Je bent per direct beschikbaar voor enkele uren per week en in van 1 tot 24 december 2021 minimaal voor 16 uur per week. 

Solliciteren

Ben jij de kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de 'eisen'? Solliciteer dan direct via een DM op onze socials of via info@urbanjngl.com. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op. 

Zoek je een stageplek?

Voor de komende periode (2021/2022) hebben wij nog een creatieve stageplek beschikbaar. Ben jij die enthousiaste creatieveling, volg je een (digitale) marketing, communicatie of (international) business studie en heb je affiniteit met planten en andere interieur artikelen? Kom dan per direct of in 2022 ons team versterken! Vragen? Neem contact met ons op via info@urbanjngl.com