Toegevoegd aan winkelwagen!

Voor 12:00 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden

View my cart (0)

Waarom een duurzaam relatiegeschenk belangrijk is

  • 2 min lezen
Waarom een duurzaam relatiegeschenk belangrijk is

Een van de belangrijkste onderwerpen die steeds hoger op de agenda komt te staan van de Nederlandse en Belgische overheden is duurzaamheid. Hoe gaan we er de komende jaren met z'n alle voor zorgen dat we 'onze aarde' en dus de toekomst van onze allemaal en iedereen die nog komen gaat niet nog meer beschadigen? Gelukkig kiezen ook steeds meer vedrijven ervoor om duurzaam te ondernemen en zo bij te dragen aan een betere wereld. Maar hoe kunnen bedrijven en overheden tijdens de feestdagen om met deze duurzame en ecologische idealen? 

Duurzame relatiegeschenken

De afgelopen jaren is duurzaamheid ook tijdens de feestdagen bij veel bedrijven een 'hot-topic' geworden. En gelukkig maar! Want wat denk jij dat medewerkers en relaties doen met overvolle kerstpakketten en onnodige verpakkingsmateriaal? Uiteindelijk beland helaas een heel groot gedeelte van de miljoenen kerstpakketten die jaarlijks in Nederland en Belgie worden verkocht en verdeeld voor een groot gedeelte bij het restafval en daardoor vaak ook niet juist gerecycled. Met de feestdagen voor de deur is het daarom nu het juiste moment om als organisatie je duurzame idealen nog beter naar zakelijke realties en medewerkers kenbaar te maken middels een duurzaam kerstpakket. Een duurzaam relatiegeschenk past verantwoord ondernemen en werken. 

Planten terrarium in kerstpakket 

Voor de levering van onze kerstpakketten werken wij samen met onze vaste partner 123kerstpakket.nl. Via deze site bestel je makkelijk en snel altijd een origineel kerstpakket. De afgelopen jaren hebben wij verschillende biologische en duurzame kerstpakketten met ze samengesteld om zo aan alle wensen van onze klanten te voldoen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om je huidige kerstpakket uit te vullen met een planten terrarium, als DIY of kant en klaar gemaakt in ons atelier. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op via info@flessentuin.nl

Duurzame kerstpakket trends 

Gaat jouw organisatie dit jaar ook voor een duurzaam relatiegeschenk of kerstpakket? Er zijn tal van duurzame en groene samenstelling waar je voor kan gaan. Zorg er zeker wel altijd voor dat het geschenk past bij de doelgroep die het pakket gaat ontvangen en past bij jullie organisatie. 

Trend 1: Do-It-Yourself

We vinden het allemaal steeds leuker om zelf aan de slag te gaan. Samen met de kids of alleen iets met onze handen maken en als het gereed is dit vol trots presenteren aan je naasten of vertellen over je DIY project op verjaardagen. Dat is wat we willen. Geef dit jaar dus een Do-It-Yourself terrarium als relatiegeschenk! Grotere aantallen nodig? Geen zorgen! Ons team staat altijd voor je klaar! 

Trend 2: Biologisch kerstpakket

Met het BioBox kerstpakket van 123kerstpakket.nl geef je allerlei lekkere en gezonde biologische producten cadeau waar iedereen van zal smullen. 

Te beginnen met het knäckebröt met honing, of de appelsap met een reep ontbijtkoek. Tevens vindt u lekkere tussendoortjes en de avondmaaltijd wordt pasta met pastasaus. De box met deksel is gemaakt gerecycled plastic, is stapelbaar en heeft geïntegreerde handgrepen.

Trend 3: Het Goed bezig kerstpakket

Jij bent goed bezig! Met het biologische kerstpakket; 'Goed bezig' van 123kerstpakket.nl geef je een kerstgeschenk waar menig liefhebber van gezonde voeding en tuinieren warm van zal worden. 

 

 

Tags


Meer nieuws en blogs

    Login

    Wachtwoord vergeten?

    Heb je nog geen account?
    Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.