Toegevoegd aan winkelwagen!

Voor 12:00 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden

View my cart (0)

Planten terrarium kopen?

 • 1 min lezen
Planten terrarium kopen?

Terrariums met planten zijn helemaal hip. Ze zijn te koop in alle soorten en maten, groot en klein, duur en goedkoop. En tegenwoordig koop je in de aanbieding bij de Lidl soms al een terrarium met planten voor nog geen drie tientjes. Maar koop je dan wel echt een duurzaam terrarium waar je trots op kan en mag zijn en nog jarenlang van kunt genieten? Mwa.., wij betwijfelen het. Maar je bent natuurlijk helemaal vrij in je keuze. 

Waarom een DIY terrarium van Flessentuin kopen?

Een terrarium kan je eigenlijk zien als een mini-ecosysteem in huis, zelfvoorzienend en daarom vergelijkbaar met de prachtige aarde waarop wij mogen leven, met liefde moeten behandelen en mee om moeten gaan. Wij vinden het daarom dus ook belangrijk dat de producten waar wij meewerken op een zo duurzaam mogelijke manier zijn gekozen en worden gebruikt voor het unieke eindproduct. Jouw eigen mini ecosysteem in huis! Zodat jij, je collega's, vrienden of familie nog jarenlang van ons duurzame groene terrarium met planten in fles kunnen genieten. 

Verzonden en verpakt voor jou!

Onze in ons plantenatelier gemaakte mini-ecosystemen bezorgen wij met de grootste zorg helemaal zelf. Onze DIY terrariums versturen wij met de regulieren pakketdiensten. Om te zorgen dat ook deze terrariums heelhuids bij jou kunnen worden afgeleverd hebben wij speciale verzenddozen ontwikkeld waarmee de kans op beschadigen zo klein mogelijk is. Al onze terrariums en producten worden dan ook altijd met de grootste zorg en liefde voor je ingepakt en verzonden. Geen zorgen over je terrarium aankoop en de verzending dus! 

Planten terrarium kopen

Tags


Our latest blog posts

 • Terrarium kopen

  , door Tom Coolen Terrarium kopen: Breng de natuur in huis of kantoor

  Lees meer 

 • Asparagus Setaceus (Sierasperge)

  , door Flessentuin Asparagus Setaceus (Sierasperge)

  Lees meer 

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.